Jobba hos oss

 Här finner du lediga tjänster hos oss.

                                                                      Butik

 

 

Säljare, deltid- vikariat, Falun

Säljare, deltid- vikariat, Västervik

Extrapersonal, Västervik

 

 

Bergqvist Skor är ett av de större företagen inom den svenska skodetaljhandeln. Vi omsätter drygt 220 miljoner i våra 24 fysiska butiker samt online.

Vill du jobba i ett företag med gamla anor men under snabb utveckling och med en stor tilltro på framtiden?

 

Säljare deltid-vikariat, Falun

Tjänsten som vikarierande säljare på deltid innebär arbete ca 18h i veckan. Arbetet är förlagt till vardagar och helger, kvällsarbete samt ensamarbete förekommer. 

Vi söker dig som har ett stort intresse av mode och skor, är serviceinriktad, flexibel och social. Meriterande är om du tidigare arbetat i butik. Vikariatet gäller från 15/5- 31/12.

Intresserad?

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@bergqvistskor.se. Märk med Vikariat Säljare, Falun. Vi kommer att göra vårt urval löpande så skicka in din ansökan snarast. Tillträde 15/5.

 

Säljare deltid-vikariat, Västervik

Tjänsten som vikarierande säljare på deltid innebär arbete ca 20h i veckan. Arbetet är förlagt till vardagar och helger, kvällsarbete samt ensamarbete förekommer. 

Vi söker dig som har ett stort intresse av mode och skor, är serviceinriktad, flexibel och social. Meriterande är om du tidigare arbetat i butik. Vikariatet gäller from. ök datum tom sista juli 2018 ev. en förlängning under hösten.

Intresserad?

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@bergqvistskor.se. Märk med Vikariat Säljare, Västervik. Vi kommer att göra vårt urval löpande så skicka in din ansökan snarast. Tillträde efter ÖK.

 

Säljare extra, Västervik 

Tjänsten som extrapersonal innebär arbete vid behov under vardagar och helger med möjlighet till sommarjobb/semestervikariat. Vi söker dig som har ett stort intresse av mode och skor, är serviceinriktad, flexibel och social. 

Intresserad?

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@bergqvistskor.se. Märk med Extrapersonal Västervik. Vi kommer att göra vårt urval löpande så skicka in din ansökan snarast. Tillträde omgående.